Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Hjemmesiden drives og ejes af DuoVita B.V. Trading (registreret VAT NL853209844B01 the Netherlands) under navnet NurseOClock DK.

1. Generelle betingelser

Når du benytter dig af handel på NurseOClock DK accepterer du de ovenstående Købsbetingelser, lovgivningen på området og at brugen af siden er på eget ansvar. NurseOClock DK bestræber sig på, at hjemmesiden kun indeholder korrekte og opdaterede informationer, og det er alt sammen skrevet i den bedste tro og overbevisning. Alligevel kan der være fejl, mangler og unøjagtigheder på NurseOClock DK. NurseOClock DK  forbeholder sig retten til på alle tider at ændre i Købsbetingelser, Levering og Garantien uden at varsle dig.

NurseOClock DK  har ret til at afvise eller aflyse en ordre, hvis et produkt står med den forkerte pris på grund af en trykfejl. Hvis en betaling allerede er gået igennem, vil du få alle dine penge retur.

2. Oprettelse af og tilbagetrædelse fra aftaler

NurseOClock DK forbeholder sig ret til at være i stand til at afvise kunders ordrer til enhver tid. Hvis NurseOClock DK benytter sig af retten til at afvise en ordre, vil NurseOClock DK underrette kunden om dette så hurtigt som muligt efter modtagelsen af kundens ordre.

3. Priser

Prisen, der er gældende for produktet på tidspunktet for ordren, er i euro og er inklusiv hollandsk moms.

4. Levering

Ordrer vil blive leveret så hurtigt som muligt efter ordren er blevet bekræftet og betalingsmåden som angivet af Kunden er blevet behandlet.

5. Overensstemmelse og Garanti

5.1 NurseOClock DK garanterer, at produkterne er i overensstemmelse med aftalen, de specifikationer der er angivet i tilbuddet, de rimelige krav for soliditet og/eller praktisk anvendelighed og de lovpligtige bestemmelser og/eller statslig regler, der foreligger på det tidspunkt, hvor aftalen blev indgået.

5.2 Den lovbestemte garantiperiode begynder, når produktet er leveret, og fakturaen fungerer som garantibeviset. Garantiperioden er 1 år.

5.3 I tilfælde af en defekt i eller på et produkt, der skyldes ukyndig eller forkert brug, ydre uforudsete udgifter i den bredeste forstand af ordet, demontering eller nedtagning, forsæt eller grov uagtsomhed fra kundens side, kan kunden under ingen omstændigheder fremlægge et krav mod NurseOClock DK  under garantien.

5.4 Du har ret til at returnere et produkt inden for 30 dage efter købet. Produkter skal være nye og ubrugte. Tilpassede produkter kan ikke returneres.

6. Indberetning af Klager

6.1 Klager over et produkt skal indberettes senest 100 dage efter levering.

6.2 Kundeserviceafdelingen kan kontaktes på via [email protected].

6.3 Klagen der indgives til NurseOClock DK vil blive besvaret af NurseOClock DK inden for en periode på 14 dage efter dagen for modtagelsen. Hvis et svar på en klage forudsætter en forudsigeligt længere periode, vil NurseOClock DK sende kunden en bekræftelse på modtagelsen af klagen inden for den førnævnte periode. Denne meddelelse vil også indeholde en angivelse af den periode, inden for hvilken kunden kan forvente en mere omfattende meddelelse.

7. Valg af lov og forum

Hollandsk lov gælder for alle forpligtelser mellem NurseOClock DK og kunden, for hjemmesiden, for disse vilkår og betingelser og for alle kontraktlige og ikke-kontraktlige forpligtelser, der følger heraf, eller i forbindelse hermed, med undtagelse af reglerne om lovkonflikter i henhold til hollandsk international privatret.

8. Copyright

NurseOClock DK og dens indhold er omfattet af lov om ophavsret. Du har adgang til at se hjemmesiden, dens indhold og til elektronisk at kopiere og printe dele af siden, men kun til personlig og ikke-kommercielt brug. Ingen dele af hjemmesiden må blive reproduceret til kommerciel brug uden på forhånd at have opnået en skriftlig tilladelse fra NurseOClock DK.

9. Personlige data

Vi respekterer vores kunders personlige data. Alle de data, som du indtaster på NurseOClock DK, giver os over telefonen eller e-mail videregives eller videresælges ikke til tredjemand, men er kun til brug for NurseOClock DK.

Hjemmesiden bruger en funktion i din browser som kaldes for ‘cookie’ til at lagre information og identificere dig i vores system, når du er i gang med et køb. Cookies gemmer ingen personlige detaljer.

Vi gemmer ikke dine kreditkortoplysninger på vores server. Vores betalinger bliver varetaget af PayPal via en sikker forbindelse.