Laser Graveerservice og Printservice

Giv dit nye ur, stetoskop, penlight eller et andet produkt et personligt touch, ved at lade det ingravere med et navn eller initialer.

Bemærk: Personlige produkter kan ikke returneres.
 

Teknik
NurseOClock DK  gør brug af en moderne fiber lasergraverings maskine. Med denne fiber lasergraverings maskine er det muligt at gravere den ønskede tekst og de ønskede symboler, klart og skarpt.

Til trykningen bruger vi en maskine, med specielt blæk, der ikke mister farve, og som hægter godt på overfladen.

 

Tekst
Denne graverings service kan benyttes til produkter med en metaloverflade (broche pin i ure, bryst stykke på stetoskoper, metal penne, penlight, etc.)Nogle af urene kan indgraveres på bagsiden, det er i så fald angivet.

Printeservice kan også anvendes til produkter der er fremstillet af et andet material ( plastik yoyo, stasebånd, etc.)

 

Logo og / eller billede
Med en bestilling på mindst 50 stykker, kan vi gravere dit eget logo, eller andet på de ønskede varer.Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

 

Leveringstid
Har du bestilt og betalt dit produkt før kl.15:00, bliver din ordre indgraveret samme dag. Der er derfor ingen forsinkelse.

 

Proces
På De varer du ønsker gravering / print , kan du indfylde den ønskede tekst på produktsiden. Hvis dette ikke er muligt, kan produktet ikke indgraveres eller printes. Gebyret for gravering eller print lægges automatisk til prisen.

Det er også muligt at bruge symboler. Disse kan findes i tekstfeltet. Bemærk venligst den korrekte stavemåde.

Graveerservice

Så snart du indtaster et tegn i tekstblokken under gravering service,” tilsættes omkosningerne direkt til prisen. Overhold den korrekte stavemåde!
 

Eksempler
Nedenfor finder du nogle eksempler på vores lasergravering service.

 

GraveerserviceGraveerserviceLaser Engraving

 

 

Har du Spørgsmål angående vore lasergraveringservice? Svar på de oftest stillede spørgsmål, finder du hos kundeservice, eller kontakt os.

Bemærk venligst, på indgraverede artikler er der ingen returret.