Garanti og returnering

Garanti

Dit ur har en garanti hos NurseOClock i 12 måneder fra købsdatoen. Det er din kvittering, der er dit bevis på købet. NurseO’Clock garantien dækker mekaniske fejl og fabrikationsfejl. Garantien dækker altså kun urværket, visere og urskiven. Et af de dækkede elementer under garantien vil blive repareret eller erstattet gratis med et ur magen til eller et af tilsvarende værdi.

NurseO’Clock garantien dækker ikke:

 

  • Skader forårsaget af ukorrekt brug, ved manglende forsigtighed, uheld eller ved normalt slid og brug.
  • Broche
  • Stroppen på silikone coveret.
  • Vandskade
  • Indirekte eller følgeskader efter defekter, eller konsekvenser af urets unøjagtigheder

 

Hvis du ønsker at indgive en reklamation, så skal du sende os en e-mail, hvorefter vi sender dig detaljerne omkring vores Service Center. Det er kundens ansvar at beskytte den returnerede vare under forsendelsen. Kunden står for alle udgifter i forbindelse med returneringen af varen til vores Service Center.

Hvis der i din brugsvejledning eller produkt beskrivelse står, at dit ur er dækket af fabriksgarantien, så skal uret returneres direkte til producenten. Du kan finde producentens returadresse i dit garantihæfte, som kom sammen med uret.

 

Returret og annullering af ordrer


Du har ret til at annullere og fortryde din ordre inden for 100 dage, efter du har modtaget dine varer, og du vil få pengene retur. Hvis du ønsker at returnere dine varer inden for de 100 dages fortrydelsesret, SKAL du skriftligt kontakte os (post eller e-mail) og få vores godkendelse til at returnere dem. Vi er ikke juridisk forpligtet til at acceptere varer, der returneres efter de 100 dage. Returnerede varer skal være ubrugte, i original emballage og i ubeskadiget stand. Varer vil ikke blive refunderet uden fremvisning af din kvittering. Du skal betale portoen på returvaren og alle udgifter til pakning og porto, hvis vi skal sende et nyt produkt. Det påvirker ikke dine juridiske rettigheder.

Bemærk: produkter med gravering af navn print, kan ikke returneres.

Returret

For at returnere en vare inden for de ovennævnte betingelser, skal du anmode om en RMA-nummer. Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på linket nedenfor.

RMA-nummer gæst