Garanti og returnering

Returret og annullering af ordrer
Du har ret til at annullere og fortryde din ordre inden for 100 dage, efter du har modtaget dine varer, og du vil få pengene retur. Hvis du ønsker at returnere dine varer inden for de 100 dages fortrydelsesret, SKAL du skriftligt kontakte os (post eller e-mail) og få vores godkendelse til at returnere dem. Vi er ikke juridisk forpligtet til at acceptere varer, der returneres efter de 100 dage. Returnerede varer skal være ubrugte, i original emballage og i ubeskadiget stand. Varer vil ikke blive refunderet uden fremvisning af din kvittering. Du skal betale portoen på returvaren og alle udgifter til pakning og porto, hvis vi skal sende et nyt produkt. Det påvirker ikke dine juridiske rettigheder.

Bemærk: produkter med gravering af navn print, kan ikke returneres.
Hvis du ønsker at returnere dine varer inden for 100 dages fortrydelsesret, skal du anmode din tilbagevenden via nedenstående link.

Garanti
Hvis du ønsker at krav garanti, skal du anmode din tilbagevenden via nedenstående link.


Vilkår og betingelser

NurseO’Clock ur garantien dækker ikke:

  • Skader forårsaget af ukorrekt brug, ved manglende forsigtighed, uheld eller ved normalt slid og brug.
  • Broche
  • Stroppen på silikone coveret
  • Vandskade
  • Indirekte eller følgeskader efter defekter, eller konsekvenser af urets unøjagtigheder


Det er kundens ansvar at beskytte den returnerede vare under forsendelsen. Kunden står for alle udgifter i forbindelse med returneringen af varen til vores Service Center.