B2B, ziekenhuizen en zorginstellingen

B2B

Søger du som professionel bruger efter en overraskende gave? Har du specielle ønsker? NurseOClock DK har stor erfaring med levering af bestillinger, til alle faggrupper i sundhedssektoren med,eller uden tilpasning af speciale ønsker (Gravering, Laser eller Optryk.).

Er du, som køber, afdelingsleder eller anden officer af et hospital eller institution, der søger kvalitet medicinske produkter? Har du også gerne dine medarbejdere på en hensigtsmæssig og ensartet udstyr?

 

 

 
Sygehuse og sundhedsinstellinger

Søger du, som Indkøber, Afdelingsleder eller lignende inden for sundhedssektoren, medicinske kvalitetsprodukter? Ser du, også gerne dit personale i moderne og behageligt arbejdstøj?

NurseOClock DKer en kendt forhandler, af forskellige medicinsk relaterede produkter.Vi har et verdensomspændende netværk af producenter og leverandører af unikke medicinske produkter.Store mængder, specielle ønsker (f.eks Specialudviklede produkter som trykning, lasergravering,etc) kan derfor leveres hurtigt. Naturligvis opfylder produkterne de strenge krav om kvalitet , som man kan forvente inden for sundhedssektoren.

Snesevis af hospitaler og andre institutioner, er tilfredse kunder. Vi tilføjer dig til vores sliste over referencer!

 

*Kontakt os venligst for mere information og/ eller et uforpligtende tilbud.

 
TIP: På grund af vores store lager, er det tit muligt at levere direkt. Men undgå skuffelser, og afgiv din store, eller specielle bestilling i god tid!

 

 Logo voorbeelden XL