Littmann Elektronisk Stetoskop Model 3200

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: Ikke på lager

3.599,00 kr

Littmann Elektronisk Stetoskop Model 3200 med Bluetooth, anbefales til kardiologer, specialister i lungesygdomme og praktiserende læger.

Beskrivelse

Littmann 3200 har de samme egenskaber som Littmann 3100, bare mere udvidet. Det vigtigste kendetegn er, at Littmann 3200 er i stand til at gøre lyd synlig, overføre trådløst, dele og afspille, når og hvor du vil.Med bluetooth kan du overføre de lagrede undersøgelser trådløst til din computer. Brug den medfølgende software Zargis til at analysere dine undersøgelser og dele dem med dine kolleger.

Avanceret lydsensor. Patenteret ANR-teknologi, reduktion af udefrakommende støj. Mulighed for forstærkning, når lydene er svage.
Fordi stetoskopet forstærker lyden 24x ( sammenlignet med et akustisk stetoskop) vil du få en hidtil uset auskultation oplevelse. Kliniske undersøgelser har vist, at det er lettere at opdage vanskeligt påviselige hjerte lyde som S3 gallops og aorta insufficiens og unormale lunge lyde. Takket være Ambient Noise Reduction er Littmann 3200 endog glimrende til brug i støjende omgivelser.

Littmann 3200 er ideel til hurtig auskultation. Takket være auto-on`funktion kan der auskulteres med det samme. Baggrundsbelysningen gør det muligt at bruge stetoskopet selv under dårlige lysforhold. Littmann stetoskop forbliver i strømbesparende standby indtil næste auskultation. Det forprogramerede startmenu gør det  muligt at indstille lydstyrken på forhånd.

Bluetooth® teknologi giver dig mulighed for, trådløst, at overføre lyde til din PC for yderligere analyse, vedhæfte dem på elektroniske journaler, eller til at drøfte med kollegaer. Visualiserer hjerte- og lungelyde med Zargis® StethAssist™ software, som er inkluderet i 3M™ Littmann® elektronisk stetoskop, model 3200.

StethAssist er et varemærke af Zargis Medical Corp. Zargis er et registreret varemærke af Zargis Medical Corp. Bluetooth er et registreret varemærke af Bluetooth SIG.

Fordele • Ekstraordinær lydkvalitet

 • Den patenterede ANR-teknologi, reducerer i gennemsnit 85% af den udefrakommende lyd, som kan forstyrre ,auskultation uden at udelukke vigtige kropslyde.

 • Friktionsreducerende Tecnologi reducerer støj under brug af stetoskop.

 • Avanceret lydsensor giver en virkelighedstro lydoplevelse i lighed med et kardiologisk topstetoskop.

 • Friktionsreducerende teknologi hjælper dig med at fokusere på de lyde du skal høre.

 • Op til 24x lydforstærkning, når du har behov for det.Anbefalet brug •  Anvendes til diagnostisering.

 •  Anbefales til kardiologer, børnelæger, lungelæger, skadestuelæger og alm. Praktisernede læge.

 • Kontrolpanelet sidder foran på bryststykket og er synlig under auskultation.

 • Zargis software.

 • Auto-on funktion betyder at stetoskopet er klar til brug.

 • Bluetooth.

 • Let og komfortabel.


 

Ekstra information

Yderligere information

Mærke Littmann
Varenummer LMEL3200
Vægt (g) 188
Længde (cm) 71
Gravering Ja
Garanti 2 år
Bryst Stykke Enkel
Bedømmelser

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Littmann Elektronisk Stetoskop Model 3200

Giv produktet karakterer *

1 2 3 4 5
Design
Værdi for pengene
Pålidelighed
Kvalitet
Anvendeligt