Levering

Levering:

 

Her hos NurseOClock ved vi, at det nu er tid til GRATIS levering!

Vi tilbyder gratis levering i Danmark. Ingen ekstra eller skjulte gebyrer. Din ordre bliver sendt med PostNL og bliver leveret af Post Danmark. Vi afsender alle vores ordrer fra vores distributionscenter i Holland. PostNL er en af de største posttjenester i Europa.


Er du i tidsnød? Tag det roligt!

Du skal bare vælge vores ’Mulighed for Hurtig Levering’, så springer din ordre køen over og vil blive sendt som anbefalet post. Forsendelse med anbefalet post har et tillæg på 100 kr. pr. forsendelse. Når din pakke bliver sendt som anbefalet post, får du et forsendelsesnummer. Ved den gratis standardforsendelse får du ikke et forsendelsesnummer.


Hvor lang tid går der, før min ordre bliver sendt af sted?

Vi afsender ordrer fra mandag til fredag. Normalt poster vi din ordre den samme dag, som vi modtager din betaling. Hvis et ur er midlertidigt udsolgt, sender vi dig en e-mail med information om forventet levering.
Hvis du bestiller og betaler før kl. 16., afsender vi ordren samme dag!


Hvor lang tid tager det med posten?

Leveringstiden afhænger af, hvor du er, men generelt bliver dit ur leveret inden for 3-6 arbejdsdage.


Hvad sker der, hvis jeg ikke er hjemme, når pakken bliver leveret?

Der er ingen problemer, hvis ikke du er hjemme. Urene er pakket, så de kan komme ind igennem en brevsprække.


Hvad hvis min ordre ikke er kommet, inden for den lovede leveringstid?

For det første, så gør vi, hvad vi kan for, at du får din ordre hurtigst muligt. Forskellige omstændigheder uden for vores kontrol kan gøre, at leveringen bliver forsinket. Vent fem dage efter vores lovede leveringstid er udløbet. Hvis du stadig ikke har modtaget din ordre, så kontakt os pr. e-mail, og så finder vi ud af noget.


Er det muligt at få leveret pakken på en anden adresse end min faktureringsadresse?

Ja, hvis du ønsker en anden adresse, fx hvis du vil give et ur til en vens fødselsdag, en eksamensgave til en i din familie eller blot fordi du aldrig er hjemme. Så kan vi sende din ordre til præcis den adresse, du ønsker. Du skal bare ændre leveringsadressen, når du går til kassen.